Plötsligt händer det!

wpid-20150927_103816.jpg

I morse hörde jag steg i huset. Jag trodde att det var 10-åringen som hade gått upp.

När jag gick upp så kom C gåendes påklädd. Hen gick in i köket för att fixa gröt själv. HELT OTROLIGT! Jag hade inte ens sagt till C. Jag är fortfarande chockad!

Vi kom hemifrån utan problem. 🙂
På vägen råkade C halka på pedalen på cykeln och slog i knät. Det gjorde riktigt ont. Då sa C  ”Jag måste hem! Vi måste vända!” Men jag lyckades övertala C att fortsätta. Det är skört men C gör framsteg! Underbart!

Plötsligt händer det! Jag ska nog köpa en trisslott idag! 😉

Postat med WordPress för Android

Annons

9 kommentarer

Under Diagnos, Hemmasittare, Skola

9 svar till “Plötsligt händer det!

 1. Camilla

  👏👏👏🙏❤️

  Gillad av 1 person

 2. Camilla

  Vi har ju påbörjat utredning nu o jag undrar så vad de skall tycka när skolan får fylla i dessa formulär ( de märker ju inte så mycket av svårigheterna vår dotter har ) än då kan jag väl tillägga. De ser ju inte heller hur vi kämpar hemma för att få iväg henne därför är det sp bra att läsa din o endel andra föräldrar till barn med autism etc Nu ser jag ju att endel av andrabarns lärare också sett ut som frågetecken medan vi krigar hemma!!! Oj vad vår dotter mådde dåligt efter de sista 2 utredningstillfällena ( vi fick sova över på hotell ) mellan tillfällena och hon va på bristningsgräns o kunde inte sitta vid bordet när vi skulle äta på hotellrestsurangen blängde på oss o lät otrevlig så folk tittade som du nog känner till det här med tittandet ! Hon tålde inte att vi lät när vi åt etc etc nä ny har vi lärt oss att det blir nog hotellrummet i lugn o ro framför tvn sp hon inte får för mycket folk omkring sig framför allt onte efter hon har gjort tester i 2 timmar 2 dagar i rad. Kom knappt ut från hotellrummet på morgpnen heller då hon ville göra om hela tiden och slängde sig på golvet o skrek glör om gör om ( jag lät väl för stressad) det är inte lätt och ongen ingen kan tänka sig att vår tjej beter sig så jo farmor o mormor o närmsta släkt som sett lite av det ibland. Jag vill ha verktyg nuuu men jag letar o letar o hittar nu lite som ni här på nätet tipsar om i era bloggar får se om det funkar på vår lilla tjej som har det så jobbigt

  Gilla

  • Låter kämpigt!

   Ja vi har ju haft samma problem. Att skolan inte har märkt något. Förrän C slutade gå dit vill säga…
   Vet inte om du har läst mina inlägg ”En tillbakablick – letar tecken på autism”, ”Det stora sveket från skolan” och ”(Miss)trodd”. Där skriver jag en del om vår kamp.
   Hoppas att utredningen leder till svar och att ni kan få stöd.
   Kram

   Gilla

   • Camilla

    Jag har läst dina inlägg , så fort jag har tid över går jag in o läser tillbaka i tiden o oj vad jag känner igen mig i mycket inte allt men så mycket! I så många år som jag undrat över vad är det vi gör som
    är så fel eftersom besöken på
    Bup mest handlat om att jag och min man måste iväg o göra saker ihop osv osv En gång fick jag frågan när de bad min man lägga armen om mig hur det kändes MEN hallå det är ju onte här problemet är… Visst det är såå pressande hemma men hade vi från början inte varit så starka ihop hade vi separerat för länge sedan! Ka det ät ju viktigt att vi tar hand om varandra under tiden men vi måste ju också komma till svårigheten Vår dotter! Jag filma (i smyg ) hennes utbrott o tog med ljud för att de skulle förstå att vi måste ha hörselkåpor eller allra helst bra proppar 😁😱 de såg en film men med tiden ville d inte se fler. De sade bara att vi förstår att ni har det jobbigt men jag kände bara när de sade Titta inte på henne med de ögonen när jag sade att jag har läst o jag tror att det är så räknade jag upp autism bipolär etc etc attjag ville visa klippen på telefon o fråga viöka jäkla ögon jag skulle titta med!! Så frustrerad så höll vi på i 6 år. De kom hem o filma men då va det noga med att de inte ville se problemen så vi skulle fokusera på det som va bra o klart som korvspad att det va bra när vi fikade allihop kl 16 o gjorde marsipanfigurer i ca 20 min. Vår dotter klarar ju eller klarade kanske jag skall säga nu att hålla ihop med främmande människor. Hon visste iofs att de kom
    Från Bup o skulle göra en film om vad man kan syssla med i en familj??? Vore ju bra om vi kunde samlas kl 16 alla o göra marsipanfigurer o fika ihop varjedag !!! 😂 syftet va o se på den jag o min man o stanna upp o se där mådde Hon Bra o titta va bra att du tittar på henne där osv osv ja det kanske är bra för vissa men jag fattade ingenting … Ingen visste hur det egentligen ser ut i vardagen här , hon orkar ju också hållaihop hemma hos kompisar ( de få hon har nu) så när jag frågar kompisars föräldrar märker de inget ( kanske att hon ibland inte förstår när de skojar ) har jag hört från en förälder men de märker ju inte att hon är helt slut efter vissa dagar när hon kommit hem från något! Ofta blir det skitprat o hysteri om att den sade så och gjorde så osv Nej det är så svårt men nu har jag ju kommit in till ett utredningsteam på barnneuro efter skrivit en egen remiss så nu är vi igång.. ….. Kanske skrivit det förut 😁😁😁😁 önskar er en bra dag o håller tummarna att hen har kommit iväg om än för en liten stund.

    Gilla

 3. Tack! C kom iväg!!! 😀 😀 😀
  Vi filmade också i smyg och visade. Ingen kan förstå hur det är under ytan…
  Kram ❤

  Gilla

 4. Camilla

  å va skönt att C kom iväg, Nej det känns ibland som jag lever i en annan verklighet.

  Gilla

 5. Ping: Tomhet | supermamsen

 6. Ping: Stort i min värld – självklart i andras | supermamsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.