En fälla

När ska jag lära mig att vara tydlig? Jag hamnar så ofta i fällor när det gäller kommunikationen med C. När jag tänker på en situation efteråt så kan jag verkligen se och förstå varför det blir tokigt. Jag måste lära mig tänka efter före. Inte lätt för en person som jag som tänker högt och låter alla följa med i hela tankeprocessen och sen svarar på min egen fråga. 😉
Det är bara att fortsätta träna! 🙂

otydligt jpeg

Annons

7 kommentarer

Under Anpassningar, Diagnos, Egna illustrationer, Kommunikation

7 svar till “En fälla

 1. Carina Nolander

  Helt underbart, den har man ju varit med om. Kram Carina

  Gillad av 1 person

 2. Anna

  Bra o belysande exempel! Kämp on! 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Camilla

  å jag skrattar faktiskt lite nu, så jag känner igen mig i talande tankeprocess och svarar själv etc etc , Jag kämpar dagligen med att hålla inne tankar. Tur jag går till en ”prattjej” skulle väl spricka annars,,,,

  Gillad av 1 person

 4. Ping: Vikten av tydlighet | supermamsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.