Lite tyst från mig…

5 kommentarer

Under Vardag

5 svar till “Lite tyst från mig…

  1. Camilla

    Krya på dig – jag håller tummarna för att resten av familjen håller sig frisk och att du slipper ett riktigt utdraget sjukdomsförlopp! Jag följer dig från Wien, Österrike, och vi är ju i ”hård lockdown” just nu till stor del för att smittspridningen exploderade samtidigt som contact tracing-ansträngningarna fullständigt brakade ihop – för det är ju så, de flesta HAR följt alla riktlinjer och vet inte var, när och hur de blivit smittade. Jag hoppas du har möjlighet att verkligen ta det lugnt och ta hand om dig – jag antar att det i alla fall är positivt att Sverige inte stängt skolorna/gått över till distance learning (än). Även om alla mina tre söner (15, 13 och 8, där åttaåringen är autistisk) fixar hemmapluggandet jättebra och superflitiga, så är det ju en helt annan grej när alla är hemma. Jag hoppas att du får några timmar per dag av ro och vila!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.