Efter regn kommer solsken!

Det har varit en tuff vecka!

Det har varit en tuff vecka!

Sitter och skriver med en rabarberpaj i ugnen. Mums!

Veckan började med en lektion för C i måndags. Efter det har C varit hemma tisdag-torsdag. Det har känts helt hopplöst! Cs dagsform har varit riktigt dålig. Igår var en supertuff dag från början men den blev riktigt bra (”Nu bygger vi!”). C verkar ha funderat en hel del den här veckan på varför det har blivit såhär jobbigt (”Mamma, vad hände med mig egentligen…?”).

Men idag vaknade C och var på gott humör. C skulle gå till skolan en lektion. Och hen kom iväg UTAN PROBLEM. Jag är fortfarande chockad. Sen fick jag ett sms där det stod ”jag stannar en lektion till”. Jag höll på att svimma! Vilken dag! En underbar dag enligt vår nya måttstock! Det går verkligen upp och ner. Men efter regn kommer solsken brukar man ju säga! 😉

Solen tittar fram! :)

Solen tittar fram! 🙂

Nu på kvällen var C på sin nya aktivitet igen. Vi hade tur för C fick byta grupp och även kompisen fick gå i samma grupp. Vilken lycka! C tyckte att det var superkul!

Jag och maken ska ha ett ”möte” med C imorgon då vi ska berätta om vår plan för kommande vecka. Jag har fått många kloka råd från personer i olika grupper, bloggar och böcker. Nu ska vi prova ett nytt grepp! Men DET skriver jag om en annan dag!

Vila nu i helgen! ❤ Det ska jag försöka göra!

Annons

1 kommentar

Under Diagnos, Hemmasittare, Skola, Vardag

Ett svar till “Efter regn kommer solsken!

  1. Linda Nilsson

    Underbart.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.