Tillbaka i verkligheten

20160509_122335.jpg

Nu är jag tillbaka i verkligheten efter ett par dagars paus med goda vänner. Vi har både skrattat och gråtit tillsammans. Alla bär på både glädjeämnen och bekymmer. Vi är ett gäng tjejer i olika faser i livet och olika åldrar. Vi är alla väldigt olika egentligen men trivs bra ihop. Samtalen har varit så givande och det har gett mig otroligt mycket energi. Det har varit helt underbart! Jag måste försöka leva på detta nu när vardagen är igång utan barmhärtighet.

Under denna långhelg har jag även försökt ta en Facebook- och bloggpaus. Det har gått relativt bra men jag måste erkänna att det har kliat i fingrarna några gånger!

Idag är det en äkta måndag med stort M. Hela familjen var seg i morse. 7-åringen och 11-åringen tog sig till skolan men C är hemma.

Vi har blivit beviljade en extern skolplacering med skolskjuts för C till hösten (min cliffhanger 😉 ). Helt otroligt skönt! MEN det spelar ju egentligen ingen roll vilken skola C tillhör om hen inte tar sig dit… Nu gäller det att sakta jobba in tanken hos C och sen besöka skolan med C. Detta kommer inte att bli lätt… Jag hoppas att det går vägen! C har fortfarande en föreställning om att hen ska gå i vanlig skola med sin kompis. Men nu är det snart två läsår som C har missat…

Det känns jobbigt att det blir ännu en sommar av oro och sen ny skola för C till hösten. På den skolan har de i alla fall mer kompetens om ASD och det känns tryggt. Jag vill så gärna att vi ska få lite flyt nu. Att vi kan få må bra tillsammans och att C kan känna en balans i sitt liv. HOPPAS! 

Nu ska jag ut och njuta av solen!

20160509_122425.jpg

Annons

2 kommentarer

Under Diagnos, förälder, Hemmasittare, Skola, Vardag

2 svar till “Tillbaka i verkligheten

  1. Ann

    Sorgligt att C inte får gå med sin kompis 😦 men hoppas på den nya skolan!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.