Att sprida information och öka förståelse

I början av mitt bloggskrivande skrev jag för att skriva av mig. Sen skrev jag mer och mer för att själv få och ge stöd. Nu skriver jag också mycket för att upplysa och förhoppningsvis sprida kunskap om vår, och många andras, situation. Vi är många som lever ett annorlunda familjeliv och jag hoppas att förståelsen i samhället ökar.

Jag har gjort en informationslapp om min blogg som ni gärna får dela med er av till skolor, vänner, BUP, Socialtjänsten, släkten…
(Min blogg är inte inkomstbringande på något sätt)

www-supermamsen-com

Det är en PDF som ni kan ladda ner eller skriva ut.
Vill någon ha den via mail så skicka ett meddelande till supermamsenblogg@gmail.com

screenshot_2017-01-20-19-07-04-1.png

Så här ser lappen ut.

Annons

2 kommentarer

Under Bloggtips, Diagnos, Hemmasittare, Skola

2 svar till “Att sprida information och öka förståelse

  1. Eva

    Hej. Vet inte riktigt hur jag hittade hit, men har läst ett tag nu och gillar din blogg. Har en vuxen son med asperger och har ofta känt mig ensam. Det ger lite tröst att läsa det du skriver och även kommentarerna.
    Jag blir nog kvar här ett tag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.