Mitt barns diagnos kan jag hantera men..

​Något som jag återkommer till hela tiden… 

”Det jobbigaste är inte att mitt barn har en diagnos. Det kan jag hantera. Det som gör ont är att bli misstrodd och ifrågasatt som förälder.” 💔

SUPERMAMSEN

Många med mig är i samma situation… Stötta oss istället för att ifrågasätta oss.

Annons

7 kommentarer

Under Diagnos, förälder, Förståelse, Hemmasittare

7 svar till “Mitt barns diagnos kan jag hantera men..

 1. Nanna

  Först Hurra Hurra till dig. För att du är en bra mamma.

  Och nu har jag läst lååångt tillbaka och hit och dit i din blogg och jag ÄLSKAR din C!! Hen säger ju tydligt ifrån när det blir för mycket. Och episoden med midsommar jag lovar jag tjöt högt av förtjusning över att någon för en gångs skull säger ifrån att sånt inte riktigt känns genomförbart. Eller när C vägrade grilla med grannarna!! Jippi! Jag har världens gulligaste grannar men skulle aldrig någonsin grilla tillsammans med dom. Så just idag älskar jag C!

  (Och jag fattar att det är mycket jobb med C men jag tycker hen verkar suverän.)

  Gillad av 1 person

 2. Hilma

  Det är exakt vad som händer oss just nu. Vår son har fått sin diagnos nyss och den var ingen överraskning för varken oss eller honom själv. Det var inte särskilt svårt för oss att få det ”på papper”. Men kommentarer som antyder att vi som föräldrar är släpphänta, inte ägnar vårt barn tillräckligt med tid, att han får göra som han vill, får han tillräckligt med medicin (?) eftersom skolan inte funkar osv…det är jobbigt! Ibland är jag så arg och ledsen över detta! Det kommer från skolan, men även BUP. Ganska förskonad från kommentarer från släkt och vänner som tur är…De ser ju vad vi verkligen kämpar med.

  Gilla

 3. Ping: Okynnesanmälningar | supermamsen

 4. Ping: Samarbete och samsyn | supermamsen

 5. Ping: NPF-föräldrar är experter i motvind | supermamsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.