Föräldraskapet

En stor del av min tid går åt till att reflektera över föräldraskapet och hur just vårt föräldraskap inte blev som vi trodde. Eller kanske inte som vi hoppades. Mycket av det vi hade trott eller tänkt oss har vi fått ompröva. Eftersom jag tycker om att göra bilder har jag gjort två bilder som tar upp just detta.

Det finns fler saker som inte blev som jag trodde men allt får inte plats på bilderna. För att nämna några saker så är det alla möten vi går på och vilken tid det tar, att mina barn behöver medicin, att vi måste göra mycket anpassningar, att vi inte får någon hjälp alls av våra barn i hemmet, att våra barn inte är självgående i vardagliga rutiner, alla orosanmälningar till Socialtjänsten vi har fått, att ha Försäkringskassan flåsandes i nacken, att bli ifrågasatt och misstrodd som förälder, att det inte finns hjälp att få

Här är bilderna som PDF om någon vill skriva ut dem – föräldraskap

Gå gärna in på Facebook och gilla min sida om ni vill hänga med i mitt liv! 😉

Annons

2 kommentarer

Under Anpassningar, Diagnos, Egna illustrationer, förälder, Hemmasittare, Vardag

2 svar till “Föräldraskapet

  1. Ingela Claesson

    Hej supermamsen!
    Jag vill bara tacka för det du delar med dig av i din blogg. Jag jobbar inom familje och ungdoms behandling där jag varje vecka har kontakt med barn, ungdomar och föräldrar som kämpar i och med sitt liv och med aktörer runt dom. Din blogg hjälper mig i mitt arbete genom att jag får tillfälle att på ett rakt och okonstlat sätt får se ut genom erat fönster mot världen. Och att få tips om hur och vad ni gör för att få det att fungera. Bl.a. boken ”kom vi gör om det” köpte jag in vid en hejlskov föreläsning pga ditt tios. Tänkte använda den i mitt arbete och även som utlåning till de familjer som det skulle fungera i.
    Tack åter igen och jag önskar er bästa möjliga sommar på ert sätt. ❤️☀️/ Ingela

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.